Niet tevreden met je bestelling?

Retourneren kan binnen 14 dagen. Stuur hiervoor altijd eerst een mail naar hello@ladylune.nl. Je ontvangt dan een retourformulier die bij de retourzending moet worden toegevoegd. Zonder dit formulier kunnen wij de retourzending helaas niet in behandeling nemen.

Zorg ervoor dat het artikel ongebruikt is en in de originele verpakking zit. Beschadigde producten nemen wij helaas niet retour.

Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten en is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt en het liefst met Track & Trace worden verzonden. Zodra we jouw retourzending ontvangen en verwerkt hebben sturen we je een bevestiging. Je kan het bedrag dan binnen 14 dagen terug verwachten op de rekening waarmee is betaald. Als het totaalbedrag van je originele bestelling boven het gratis verzendbedrag uitkwam en je dus geen verzendkosten hebt betaald, brengen wij deze wel in rekening als het totaalbedrag na het retourneren onder het gratis verzendbedrag uitkomt.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:

Lady Lune
Havenplein 3
2671 GT, Naaldwijk

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.